(0312) 319 2 888 Gültepe Demirdöküm Servisi – Altındağ – Ankara

Gültepe Demirdöküm Servisi

GÜLTEPE DEMİRDÖKÜM SERVİSİ

Demir Döküm Telefon: 0312 319 2 888

Yedek parça değiştiğinde ve bakım yapıldığında SERVİS ÜCRETİ ALINMAMAKTADIR.

HER DEĞİŞEN DEMİRDÖKÜM PARÇA BİR YIL GARANTİLİDİR.

Sizlere verilen hizmetimizi Ankara içinde sekiz şube ile beraberinde en yakın siteler içinde olan demirdöküm servis şubemizle beraber vermekteyiz. Bizler sektörde firma olarak on sekizinci yılımızı doldurmuş olup firmamız bünyesinde çalışan bütün ekiplerimiz uzman ve kesin klima, kombi arızası konusunda nokta atışı yaparak arıza çözen kombi ustalarından oluşmakta ve size her işçilik için gültepe demirdöküm servisi olarak garanti verirler.

Soğuk ve sert geçen kışın getirdiği karla beraber havaların soğuması ile bizim işlerimi yoğunluk durumuna gelmeye başlar bizler o yüzden bütün müşterilerimize kombi bakımı yapılması için kış ayını beklemenize gerek kalmadan daha iyi bir detaylı bakım yapılması için 3 veya 2 ay önceden demirdöküm kombi bakım işinizi kesinlikle yaptırınız. Rahat bir zamanda yapılan kombi bakımı kombi ile daha ilgili bir hizmet anlamına gelir.

Demirdöküm Nitron Kombi Bakımı Yapılıyor Sökülmüş Hali

Demirdöküm Nitron Kombi Bakımı Yapılıyor Sökülmüş Hali

İşlerin yoğunlaştığı zamanlarda ise bakım yaz ayı gibi detaylı olmaz ve kısa zamanda servis almanız zorlaşır. Bizler gültepe demirdöküm servisi hizmet veren firma olarak gültepe toki konutları içinde bölgemizden servis talebi veren müşterilerimize servisimizi göndermekteyiz.

  1. Gültepe Demirdöküm Kombi Servisi
  2. Gültepe Demirdöküm Klima Servisi
  3. Gültepe Demirdöküm Bakım Servisi
  4. Gültepe Demirdöküm Onarım Servisi
  5. Gültepe Demirdöküm Teknik Servisi
  6. Gültepe Demirdöküm Servisleri
  7. Gültepe Demirdöküm Servis
  8. Ankara Altındağ Gültepe Demirdöküm Servisi
  9. Altındağ Gültepe Demirdöküm Servisi
  10. Demirdöküm Gültepe Servisi
  11. Demirdöküm Şofben Servisi Ankara

Gültepe Demirdöküm Servisi Demirdöküm Kombi Donmasın Diye Ne Yapılır?

Kombiler içinde ve peteklerin içinde ayrıca genleşme tankı içi’de suyla doludur kombi sistemi sürekli su ile çalıştığından evden giderken kombi ve petekler ile ilgili donmasın diye ne yapılır? sizlere bilgilerini vereceğiz.

Önce kombi ile ilgili bir kaç ufak bilgiye sahip olmanız gerekir fakat bu yapılacak işlemler için ise sizlerin müşteri olarak yapabileceği işlemler olmayıp kombi servisi ekipleri tarafından yapılması gereken işlerdir.

Sizler tesisat suyunu tahliyeden boşaltabilirsiniz ve petekler içindeki sularda boşaldığını düşünürsünüz fakat gültepe demirdöküm servisi yapacağı işlemler genleşme tankı içinde ve diğer kalan suları boşaltmak için farklı su hava basarak uygulayacağı işlemler olacaktır. Demirdöküm servisinin su tahliyesi ve donmaması için yapacağı işlemleri kendiniz yapmaya çalıştığınızda sonra eve döndüğünüzde donmuş bir kombi ile karşılaşmanız anlamına gelir ve size yaklaşık olarak tahmini olarak 300-650 tl arasında masraf açacaktır.

Bazı müşterilerimiz antifiriz koyarak tesisat içinde suyun iyi akış yapmasını sağlarlar fakat bu anti firiz uygulamasını tavsiye etmiyoruz tesisat içinde sadece su olması gereklidir. Diğer dış kimyasal maddeler kombinin içinde çalışan malzemeleri bozmaktadır. Tavsiyelerimiz gültepe demirdöküm servisi olarak yıllardır deneyimlerimiz ve profesyonel çalışmamız doğrultusunda sizlere verilmektedir.

Firma hermatik kombi ve demirdöküm şofben için servis sağlar bütün şikayet ve önerileri değerlendirmesine alır eski kombi yedek parçalarını depolarında bulundurarak gerekli demirdöküm kombi ayarları ve doldurma vanası nerede, kombi nasıl kullanılır bilgilerini teknik konuları size vermektedir. Bilgiler telefon aracılığı ile elimizden geldiği kadar verilir bizler general klima yetkili servisi ile beraberinde general yetkili bayi bilgilerini’de telefon aracılığında çağrı merkezi hizmetlerimizden verilmektedir.


 

 

Bu yazı Demirdöküm kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir